Recension av TV

Tv är en apparat som uppfanns för länge sedan och blev oerhört populär för ett par år sen. TV har haft framgångar i nästan alla länder. TV sköts utav olika människor, en del vill lära dig en massa saker medans andra bara vill tjäna pengar på att McDonald´s, Colgate, Coca-Cola, Via totalmulitfunctiontrippleabsorbtionduoflexformula, Volvo och så vidare får köpa plats i ditt minne genom så kallad reklam. Företag A betalar alltså pengar till företag B för att du ska köpa företag A:s grejor! Dom är riktigt knäppa i huvet dom där företagen kan man tycka men du betalar pengar till företag C för en maskin (TV) som sänder program som så många som möjligt ska titta på så att de kan stoppa in en reklamfilm för företag A:s grejer i. (Det hela blir ännu mer komplext om man betänker att företag A producerar TV apparater!).
Modell för TV som självförsörjande /självuppehållande apparat i en västerländsk ideologisk kontext
De senaste dagaran har jag tittat på TV i flera timmar. Det bästa jag såg var om myror som bet av grästrån, flyttade dem till marken där en annan myra väntade som bar dem till kolonin, de bet av flera ton gräs om året tror jag.  En medlem i Turbojugend Mjölby som berikade min lördagskväll med en angenäm visit informerade mig att i samma TV program skall det påvisats att vissa myror kunde ha en koloni i ett ekollon! Myror får 6 ben på en skala bland eusociala insekter innom ordningen Hymenoptera.
Ensam mamma söker vär ett program som är dåligt, jag tittar därför inte på det nu. Ensam mamma söker får 1 extra familjemedlem i samma ålder som mammans söner av 5 möjliga extra familjemedlemmar. (Katt, hamster kanin, hund och fågel räknas in i dessa, fiskar är tydligen inte djur då min syster är vegetarian men ofta äter sådana. Av denna anledning bör fiskar räknas som mat snarare än familjemedlemmar)

En rolig sak i TV är när de som jobbar med TV gör program som handlar om dem som jobbar i TV och andra som jobbar i TV snackar skit om dem som jobbar i TV som är mest känd av dem som jobbar med TV (i det rummet alltså) Det som man skojar om är uteslutande kroppar (av plast eller fula ändå) etnicitet kön och sexuell läggning. Det roligaste är när man skojar om sånt som är riktigt elakt.

http://www.youtube.com/watch?v=MHnZNaVHGoc

TV innehåller alltså både bra och dåliga program och vi kan lära oss en hel del genom TV, som att låta TV filma oss när vi letar unga killar är en dålig marknadsförings strategi om man vill bli härskare i någon sorts koloni.
TV får förhållandet 2(htv) mot 8(höl)  x 3(dag)

Teckenförklaring: htv= timmar framför Televisonsapparat, höl=timmar spenderade på alkoholkonsumtion, dag=totalt antal dagar inräknade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0