Recension av burger kings vegetariska burgare

Recension av burger kings vegetariska burgare
Till en början så känns det förväntansfullt ja nästan spännande. Jag står i kön och väntar på mötet med maten. Vid beställningstilfället så tolkar jag det som så att själva grundformen, stommen för maten inte är närvarande i måltiden, nämligen burgaren, den är liksom transparent , ja rentav osynlig i sitt uttryck. Faktum är att den var slut. Pommessen var på tok för liten för att klassas som stor och ungefär lika stor avsaknad av pommes som det fanns i den pappersaktiga förvaringsboxen för den sistnämnda saknades smaken av choklad i chokladmilkshaken.
Burger Kings vegetariska burgare får 0 av 1 underbetald lön denna månad.

Gammal recension

Jag hittade ett par gamla recensioner häromdagen som jag glömt att ge världen:

Ibland så kan man komma till nån sorts plötslig insikt..typ att man är för gammal eller att nåt inte står riktigt rätt till.. som nyss tex. efter att ha ätit en rejäl frukost (se recension nedan) titta på sex and the city lyssnat på bluegrasscovers på metallica och tycker det är svinbra samt sprungit upp och ned till tvättstugan och stör sig på att det är stökigt överallt (tillochmed ikonerna på datorn) hmm

Metallica: "St. Anger"
(Mercury/Universal)
Jag har knappt lyssnat på St Anger
Men jag har läst några recensioner på den och dom tycker den är bra, så det är den väl säkert.
Tex ska den var aggro, kompromisslös och nåt helt annat än de bluesdoftande tvilling släppen "Load"och "Reload". Själv tycker jag att Lars virveltrumma låter skit. det är inte ens roligt..
men vad vet jag , jag tittarju påsex and the city.
"St. anger" får 2 av 5 triggade baskaggar

Sex & the city
Carrie är jätterolig ibland. Fast jag tycker Charlotte är sötast
Sex & the city är till skillnad från Metallicas St Anger roligt, seriöst och har fler avsnitt med en röd tråd, något som metallicas senare skivsläpp inte kan skryta med.
Sex & the city får 4,2 av 5 par Gucci skor

Min frukost
Det hela startar väldigt lovande med ett stort glas Godmorgon Apelsin/Blodgrape juice och en känsla av lugn och välbefinnande tar över. Filmjölken känns aningen standard för en sån här anrättning men fungerar utmärkt ihop med en väldigt övertygande kopp kaffe. (Svart utanpå med vitt inuti utsökt design inhandlad på Werner och werner. en röd kopp skulle ha fungerat bättre ihop med mitt kök men fanns vid inhandlingstilfället inte på lager och nu så är min ekonomiska situation tillochmed sämre än i december se: Måndag boringtråkit + recensioner Daterat: Måndagen den 12:e december 2005 kl 23:14 )

När så de 3 gyllenbruna rostade havrebröden från axas serie balansbröd kommer in i handlingen är lyckan nästintill total , förstärkta med en otrolig prestation från extrasaltat bregott kittlar dom smaklökarna till oanade höjder. När sedan det roliga är slut lutar jag mig tillbaka i soffan säker på att jag i framtiden vågar prova denna kombination igen.
Min frukost får 4 av 5 heta mariapussar.

Dagbok

Första maj är en dag som man vaknar kl halv ett
JAg har inte ens varit full och nu borde jag läsa arkitekturboken istället för att skriva om att läsa arkitekturboken.
JAg slutade röka runt nyår efter jag varit sjuk i två veckor och tyckte att det var en bra ide.. jag börjad röka i höstas för att få kompisar i skolan. Det fick jag inte så nu känns det onödigt.
Det går jättebra att sluta. Alla som röker borde göra det . Jag röker bara ibland .. när det är fest (2-2 gånger i veckan ibland 3 ) och när jag är i skolan på föreläsning ( 2-3 gånger i veckan) och när jag sitter med nån jobbig hemuppgift eller är på skolresa eller repar.
Ibland så tycker jag att jag är den enda med självinsikt som tex när jag är den enda som verkar förstå att jag slutat röka .. jag är inte beroende av nikotin och har inte börjat röka igen.


Vi var i berlin med skolan oxså . jag köpte en caravaggiotavla . skitbilligt i museeshopen på nationanlmuseet för måleri och teckning.. Caravaggio verkar inte vara så poppulär efter som hans målning bara kostade 100 kr och de hade många exemplar kvar av hans målningar. Den var målad på nånsorts jättetunn pappersduk och med så tunn färg att den inte ens kändes på duken. Jag trodde inte museer sålde verken.. nästa gång ska jag ha med mig mer pengar och köpa feler caravaggiotavlor.

uNdra vad man ska jobba med sen när man är mäktigt utbildad konstvetare. eftersom konsthögskolrna  inte vill låta mig komma in eftersom jag antagligen är helt överkvalificerad och de som går där skulle ge upp om jag började och de inte har mer att läsra mig så kanske man skulle börja måla på heltid... eller annars så får det bli nåt på samhall.

Jag har massa sprit och öl i mitt kylskåp . tänker mycket på itt kylskåp just nu.


RSS 2.0