Recension av Människan

Människa (Homo sapiens sapiens), ett däggdjur/parasit som gör ogenomtänkta val och är helt inkapabel att lära av sina misstag. Människans största intressen är att döda levande saker (av alla arter inklusive sig själv) och samla på ting som de kommit överens om är betydelsefulla för den sociala hierarkin inom flocken. Människor finns i en rad olika utföranden storlekar och färger, den populäraste varianten verkar vara kategori man och färg vit. Denna modell är även känd för att vara ytterst egocentrisk. Under de senaste 200 åren har människan lyckats smutsa ned och göra sitt hem jorden riktigt asfult samt utrotat en gigantisk mängd växt och djurarter. Då man antagligen tyckte att det var lite kallt här och var på jorden har man valt at höja tempraturen i världen med resultatet att man smälter polarregionernas ismassor varpå man genast börjat bråka om vem som ska ha rätt till de naturresurser och nya färdvägar som uppstått till följd av detta. De flesta människor är fula, dumma och aggresiva djur. Det finns för många av dem på marknaden vilket har dragit ned värdet på enskilda exemplar rejält, främst då på de ickepopulära exemplaren. Människan får betyget ingen möjlighet till ljusnande framtid för artens överlevnad på en skala från one hit wonder till arkeikum

Om du funderar på att starta ett världshärravälde och letar lämpliga arter för att etablera en arme bör du snarare söka bland reptiler eller insekter än människor, ett säkert kort torde vara kackerlackor.

BLÅ Mjölk


Barndiabetes och Badminton

Barndiabetesfonden i Linköping arrangerar en konstauktion den 26/9 2009. Läs mer om den  på deras hemsida : http://www.barndiabetesfonden.se/index2.php. Bland andra auktioneras dessa verk ut:


Richard Nero , Landskap


Mattias Frisk, Fåglar

Martin Frid, Landskap

BADMINTON
Badminton är en racketsport som man spelar i var sitt lag som består av 1-2 personer. Jag har spelat Badminton 2 gånger mot två olika personer + mig själv. Första gången jag spelade Badminton måste jag ha slagit i huvudet och ranglat ut på gatan varpå en grävskopa kört över mig för min kropp var ett lämpligt objekt för Haverikommissionen att undersöka. Andra gången hände som tur va dock inte detta. Nu när jag blivit proffsigar på sporten har jag tänkt att lära upp min gode vän i den på torsdagar 10 veckor framöver.

 

 


Recension av TV

Tv är en apparat som uppfanns för länge sedan och blev oerhört populär för ett par år sen. TV har haft framgångar i nästan alla länder. TV sköts utav olika människor, en del vill lära dig en massa saker medans andra bara vill tjäna pengar på att McDonald´s, Colgate, Coca-Cola, Via totalmulitfunctiontrippleabsorbtionduoflexformula, Volvo och så vidare får köpa plats i ditt minne genom så kallad reklam. Företag A betalar alltså pengar till företag B för att du ska köpa företag A:s grejor! Dom är riktigt knäppa i huvet dom där företagen kan man tycka men du betalar pengar till företag C för en maskin (TV) som sänder program som så många som möjligt ska titta på så att de kan stoppa in en reklamfilm för företag A:s grejer i. (Det hela blir ännu mer komplext om man betänker att företag A producerar TV apparater!).
Modell för TV som självförsörjande /självuppehållande apparat i en västerländsk ideologisk kontext
De senaste dagaran har jag tittat på TV i flera timmar. Det bästa jag såg var om myror som bet av grästrån, flyttade dem till marken där en annan myra väntade som bar dem till kolonin, de bet av flera ton gräs om året tror jag.  En medlem i Turbojugend Mjölby som berikade min lördagskväll med en angenäm visit informerade mig att i samma TV program skall det påvisats att vissa myror kunde ha en koloni i ett ekollon! Myror får 6 ben på en skala bland eusociala insekter innom ordningen Hymenoptera.
Ensam mamma söker vär ett program som är dåligt, jag tittar därför inte på det nu. Ensam mamma söker får 1 extra familjemedlem i samma ålder som mammans söner av 5 möjliga extra familjemedlemmar. (Katt, hamster kanin, hund och fågel räknas in i dessa, fiskar är tydligen inte djur då min syster är vegetarian men ofta äter sådana. Av denna anledning bör fiskar räknas som mat snarare än familjemedlemmar)

En rolig sak i TV är när de som jobbar med TV gör program som handlar om dem som jobbar i TV och andra som jobbar i TV snackar skit om dem som jobbar i TV som är mest känd av dem som jobbar med TV (i det rummet alltså) Det som man skojar om är uteslutande kroppar (av plast eller fula ändå) etnicitet kön och sexuell läggning. Det roligaste är när man skojar om sånt som är riktigt elakt.

http://www.youtube.com/watch?v=MHnZNaVHGoc

TV innehåller alltså både bra och dåliga program och vi kan lära oss en hel del genom TV, som att låta TV filma oss när vi letar unga killar är en dålig marknadsförings strategi om man vill bli härskare i någon sorts koloni.
TV får förhållandet 2(htv) mot 8(höl)  x 3(dag)

Teckenförklaring: htv= timmar framför Televisonsapparat, höl=timmar spenderade på alkoholkonsumtion, dag=totalt antal dagar inräknade.


Tatto stories, Mjölby Ink!

Det är många som tattuerar sig nuförtiden men få har någon själ bakom dem. Därför har jag bett minna nära vänner berätta lite om sina tattueringar.
O
Tobbe:
- I stundens hetta fattade jag beslutet att hedra Afrikas hetta med en härlig gadd. Ovan är resultatet. Njut och beundra.


Plisken:
Där satt satt den som en jävla smäck/blut! Vic rattlehead ungefär som mitt namn: Viktor.
En metallskalle hårdare än blut! En påminnelse om mitt metall-liv.


Kookie:
Piratskeppet!, en metafor för plundringen och uttnytjandet av vår jord!, samtidigt som det är det som håller oss flytande på livets hav!. Här är det ändå förankrat i verkligheten!, i huden!, livet! och förhållandet!

RSS 2.0