En liten tanke

Ibland kan det vara svårt att se igenom retoriska dimslöjor och ett ensidigt argumenterande. Jag tycker att sverigedemokraterna inte riktigt motiverar sina uttalanden och efterlyser ett varför, och hur i anslutning till deras tyckanden och mycket förenklade verklighetsbild. För att på ett konkret sätt belysa deras bristande resonemang har jag i nedan citerade text bytt ut invandrare och olika former av ordet mot kvinnor och sverigedemokraterna mot orospartiet samt integration mot fostring. Detta för att inte någon typa av förväxling ska uppstå. Texten nedan är alltså en citering av Sverigedemokraternas text men vissa ord innom klammerparentes [ ] är utbytta av mig.


”[Kvinnor]
De flesta svenskar erkänner idag att svensk [kvinno]- och [fostrings]politik har varit ett monumentalt misslyckande. [Orospartiet] är det enda parti som vågar säga detta öppet.

 

[här lutar man sig på ett vanligt retoriskt knep, de flesta tycker som vi, MEN hur vet vi att detta stämmer?]

 

Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Därför förespråkar [orospartiet] en restriktiv [kvinno]politik, liksom att samhället på alla sätt ska uppmuntra en ökad återvandring. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen [fostrings]politik i världen skulle klara av att [fostra] så många människor på så kort tid som behövs. Det bästa både för svenskarna och för de [kvinnor] som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många [kvinnor] återvänder till sina hemländer.

 

[Om alla tycker lika blir det lättare att ha demokrati. Jo det är sant!]

 

Sverige har i förhållande till folkmängden tagit emot flest [kvinnor] i Europa under efterkrigstiden. Det har medfört stora sociala och ekonomiska påfrestningar för vårt land. Rotlöshet och omfattande motsättningar, såsom gängvåld, rasism och grupphat, har blivit en del av vardagen i Sverige, som en konsekvens av en alltför generös [kvinno]politik. Rotlösheten står i motsats till något som är väldigt viktigt för oss sverigedemokrater - rätten till en nationell identitet. Alla människor måste få känna att de tillhör ett folk.

 

[Varför är det inte bra med kvinnor – de startar gängvåld]

 

[Orospartiet] är inte principiellt emot [kvinnor]. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft [kvinnor], men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De [kvinnor] som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens [kvinnor] har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals [kvinnor] varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige.”

 

källa : http://sverigedemokraterna.se/

 

Hur många är för många? - tiotusentals

Genom att konservera samhället, dess traditioner, invånare och ideologi behöver vi inte ta itu med jobbiga problem som att invånare tycker olika. Det finns bara nackdelar med att lära känna nya människor men vi är i princip inte emot att man gör det. Så fort man lär känna nya människor uppstår bråk. Det är roligare för både oss och de nya människorna som kommit till festen om de går hem.

Sverigedemokraterna erhåller en rova och ett barkbröd medan jag äter tikka masala och ris


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0